Saturday, March 25, 2017

Giveaway March by herneenazir.com

Assalamualaikum!!!

Lamenye sepi blog umi ni...
Umi dah cakap, masuk bulan March mesti busy sangat-sangat sampai tak sempat nak update..
(maybe umi sendiri kena tukar mindset kan???)

Taaappppiiii....
Disebabkan due date GIVEAWAY sahabat umi ni, berakhir esok - 26/3/2017 ... Maka, umi gagahkan juga update dicelah sibuk sebaik selesai masak lunch..sementara tunggu nak Solat Zuhur.
Teringin bebeno nak dapat Planner tu! Betul! Memang hobi umi kumpul planner / diary / note book...suke sangat! Time bujang dulu memang suka menulis...tulis diary, tiap2 hari memang akan update. Tulis sajak la kononya...kata-kata hikmah lah.. Siap pernah beberapa kali menang pertandingan sayembara puisi la kononya masa sekolah dulu...hihihi. Bila dah kawen, komitmen kerja, ada anak-anak...hobi tu sikit-sikit semakin ditinggalkan..tapi tak tinggal terus. (Alasan kan!) InsyaAllah, tahun ni umi dah membuat perjanjian pada diri sendiri untuk lebih rajin menulis! Ameen...doakan lah ye. (Eh, dah lari tajuk ni)

Doa-doakan lah umi dapat hadiah Utama Giveaway ni...  Moga dengan dapat Planner jadi asbab untuk Umi lebih rajin menulis..(ceh, ayat tak ingat! Tapi, mana tau kan?)

Ok, mohle join ramai-ramai...blog sahabat umi yang umi panggil Kak Hernee ni memang aktif, maklumlah ahli Blogger JDT! Blog yang penuh info, kalau yang suka JJCM, boleh sangat refer blog dia. Dia juga sering buat product review. Memang awesome orangnya! Macam mana nak join... meh umi share kat sini: (sila klik gambar untuk join ya)

http://herneenazir.com/2017/03/15/giveaway-march-by-herneenazir-com/
GIVEAWAY AKAN BERAKHIR PADA 26 MARCH 2016 JAM 11.59 MALAM
Mula kenal Kak Hernee pada tahun 2014, bulan 10..ketika Kursus PC kat UTM. Masa tu, Kak Hernee tengah sarat mengandung Syamil. Peramah dan ceria orangnya. Memang ngam lah dengan umi! Alhamdulillah, hampir 3 tahun kami dah bersahabat. Walaupun masih baru, tapi rasa kemesraan ukhwah tu macam dah lama kenal kan? Terima kasih ya kakak manis sudi berkawan dengan diriku ini. Indahnya bersahabat kerana Allah. Moga mahabbah ini kekal hingga ke Jannah ya, Ameen! 

Baiklah, selesai update! Jom Zohor.. InsyaAllah, umi akan update lagi progran kami yang kata sibuk sangat tu sepanjang March yang Manis ni <3

No comments:

Post a Comment

Popular Posts